Henkilöt

1Hän sanoi nimekseen Aleia

Corildon Ma’Bathae

Seleesien Seuran kartografi ja herrasmies, jolle menneisyys näyttäytyy usein siedettävämpänä viskilasin pohjan läpi. Hän on eristäytynyt kaltaisistaan menetystensä musertamana, vaikka ennen rakasti naisilta saamaansa huomiota. Melankoliastaan huolimatta toiminnan mies, joka ei kaihda laittomaan magiaan turvautumista tosipaikan tullen.

Aleia

Nuori ihmisnainen, joka tuupertuu talvisena iltana Seuran pihamaalle, ja pystyy herättyään kertomaan itsestään vain nimensä. Hän kantaa sisällään suurta salaisuutta, jolla on yhtymäkohtia muutokseen, joka mahdin näkymättömässä maailmassa on tapahtumassa. Hän tekee kaikkensa salaisuutensa turvaamiseksi. Aleia tietää mitä tahtoo ja aikoo sen myös saada. Hän on selviytyjä.

Mateo

Orestan katujen kasvatti, joka valehtelee sumeilematta turvatakseen asemansa ja säilyttääkseen nahkansa. Näppäräsorminen pikkurikollinen, jonka häijyys ja uhma kätkee taustalleen synkempiä sävyjä. Mateo kamppailee ympäristön odotusten ja omien tunteidensa ristivedossa. Oletko sitä mitä millaisena muut sinut näkevät vai jotakin kokonaan toista?

Esme

Jaiphiren yön kuningatar, menestynyt liikenainen, joka pyörittää suosittua Tammihovi-nimistä kabaree-klubia sekä Merenneitona tunnettua kapakkaa. Kiivasluontoinen ainikialaiskaunotar, jonka rakkaus ja viha liekehtivät aivan yhtä raivokkaina. Nainen, joka saavutti nykyisen asemansa aloittamalla tyhjästä.

Arata Erren

Kefen kaupungin entinen piiripäällikkö, joka vaihtoi lainvalvojan uransa yritystoimintaan nuorimmaisensa synnyttyä. Rakastava perheen isä ja usein myös järjen ääni, jonka karhumainen olemus herättää luottamusta ja auktoriteettia. Erinomainen revolverimies, joka uskoo lakiin ja oikeuteen. Mutta valitako laki vai lojaalius silloin, kuin kyse on parhaan ystäväsi hengestä?